Cautand "The Absolut Shape"

Ad-urile ABSOLUT intriga si fascineaza deopotriva. Originale si de o mare diversitate, reclamele ABSOLUT au fost mereu construite in jurul formei sticlei.

Forma ABSOLUT a calatorit peste tot in lume, de la Tokio, la Barcelona, de la Amsterdam, la Roma. A intruchipat sute de roluri, de la spatiu absolut, la Marilyn Monroe, iar acum este muza ta. Din 15 aprilie pana pe 10 iunie, porneste in cautarea ei. Concursul national "Find The ABSOLUT Shape" este provocarea originala pe care brandul o lanseaza tuturor posesorilor de aparat de fotografiat, creativi si cu spirit ludic.
Concursul "Find The ABSOLUT Shape" presupune descoperirea formei recognoscibile a sticlei ABSOLUT, in viata de fiecare zi si imortalizarea acesteia intr-o fotografie. Participarea este restrictionata doar de limita inferioara de varsta, 18 ani. Singura conditie este ca fotografia propusa sa contina The ABSOLUT Shape. Una sau maxim trei imagini vor fi trimise prin posta la adresa CPCE CP 10, pe adresa de email [email protected] sau incarcate pe site-ul www.absolutshape.ro, incepand cu 15 aprilie pana pe 10 iunie. Juriul, compus din nume sonore in lumea artistica romaneasca, va alege cea mai buna imagine. De asemenea publicul, care va vota pe site, va desemna cei 50 de castigatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Andreescu Sorin
acum 16 ani
Sunt fan Absolut chiar daca nu beau - nici macar bere....


Branded


Related