"Fata in fata cu presa"- training pe media pentru PR-isti

Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli organizeaza pe 10 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel prima editie a seminarului "Fata in fata cu presa". Training-ul se adreseaza specialistilor in relatii publice, fie acestia reprezentati ai agentiilor de PR, directori de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationalelor.

Seminarul "Fata in fata cu presa" se va desfasura in trei editii - 10 mai, 5 iunie si 19 iunie - respectand acelasi program, structura si locatie. Numarul maxim de participanti pentru fiecare seminar este de 25 de persoane.

Evenimentul va furniza participantilor atat cunostinte valoroase despre modul de a gestiona o relatie eficienta cu presa, cat si instrumente concrete si tehnici de lucru. La final, participantii vor detine o serie de informatii indispensabile dezvoltarii unei campanii eficiente de PR, in care targetul principal il reprezinta mass-media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related