Piata media romaneasca - mai simpla decat in fotbal: "Nu stiu sa existe un echivalent al fazei cu juramintele in fata galeriei"

Interviu cu Sorin Axinte (Axu, pentru cunoscuti si cunoscatori), director de marketing Realitatea-Catavencu

Trusturi mai mari, trusturi mai mici, produse mai vechi, produse mai noi si reteta succesului: daca vreti s-o aflati, intrebati-i pe directorii de marketing. Saptamana aceasta, Axu ne spune cum stau lucrurile in Realitatea-Catavencu, cine a venit, cine ramane si, mai ales, de ce. Ca sa stim cu cine avem placerea.

IQads: Cum te simti acum, cand mare parte din echipa manageriala a trustului Realitatea-Catavencu e fosta echipa a MediaPro?
Axu: Sunt, foarte probabil, cei mai buni oameni de management din piata, care au venit pentru o oportunitate din ce in ce mai rara: aceea de a construi un business (de media) asa cum ti-ai dorit "cand erai mic". Daca "bati" inspre ce ziceam eu acum catva timp despre sistemul Mediapro (cum ca avea multe probleme de stil de management), atunci trebuie sa spun ca, in chiar primele discutii cu Sergiu Toader, Sorin Enache, Dragos Stanca, am cazut foarte repede de acord ca trebuie sa ne ferim ca dracul de tamaie sa facem greselile pe care fiecare din noi le-am identificat in acel sistem. Sper sa reusim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related