Blogul Ad’Or, deschis pentru comentarii

Site-ul Ad’Or (www.ador.ro) are o noua infatisare, un mix intre social network si un site de prezentare a informatiilor actualizate despre program, locatie si modul de inscriere a lucrarilor.

Conform comunicatului de presa emis de BMG, site-ul contine si o platforma publica de comunicare despre Ad’Or, unde orice vizitator poate sa-si exprime prin blog punctul de vedere in legatura cu tot ceea ce presupune festivalul, Gala si lucrarile inscrise in festival.
"Incepand cu anul acesta, comitetul de organizare are un rol pur consultativ si nu se mai implica in pre-screening-ul lucrarilor inscrise. Blogul vine ca o completare a transparentei pe care RAAA si BMG o doresc pentru Ad’Or. Am invitat creativii din agentii sa posteze opinii si comentarii legate de festival si industrie. Speram sa construim un veritabil forum al publicitatii din Romania", a declarat Virgiliu Rogojan, Events Director in cadrul Business Media Group si organizator Ad’Or.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

ema suria
acum 16 ani
usabilitate???


Branded


Related