Legendele publicitarilor - partea a 2-a

Asa cum am promis saptamana trecuta, revenim cu ultima parte din povestile publicitarilor. Saptamana aceasta, grupul creativilor recunoscuti ne introduce in lumea filmarilor, a primelor instrumente de munca si isi exprima parerea de experimentati despre ce nu ar trebui sa faca tinerii dornici de afirmare.

Prima filmare
In functie de formatie si vocatie, creativii iubesc sau nu filmarile, au amintiri placute sau nu isi amintesc nimic memorabil. Parerile sunt, normal, impartite pe categorii.
“Prima filmare a fost cea pentru ziarul Ziua, cu Costica Chelba regizor. Era o prostie de scenariu, pe care el l-a facut si mai varza. Noi voiam o mare de oameni care sa citeasca ziarul in fata unui aeroport international “de figuri” si am sfarsit cu vreo 80 de ametiti cu ziare deschise in parcarea de la Baneasa. Da, ma entuziasmez si acum la filmari, iar cei care au avut ocazia sa fie cu mine pe platouri cand am facut Teletech , Altex “Halatul” sau spoturile pentru Prigat stiu foarte bine asta”, spune Bogdan Naumovici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Luke Skywalker
acum 16 ani
Localitatea aceea pe care atat de des o aveti pe buze, din Croatia, este de fapt pitoreasca nu "pitoresca".

In rest, nu pot fi deloc de acord cu ce ziceti mai jos: "E greu sa vrei sa te apuci de creatie, dar sa nu stii despre ce e vorba" Iata ca se poate!!!

Mirabela Manea
acum 16 ani
Greseala de tipar e de la noi, se mai intampla :( S-a corectat...
claudiu dobrita
acum 16 ani
Acu' o sa te corectezi si tu?
claudiu dobrita
acum 16 ani
O sa radeti, dar sunt corecte ambele forme. Am zis bine?
Garda De Fier
acum 16 ani
Cine mai sunt si astia? Dobrita si Munteanu, "legende" ale publicitatii romanesti... Cum isi permite d-soara autoare a articolului sa-i puna langa monstrii sacri Alexandrescu, Naumovici sau Botan?

Claudel si Cristinel abia traiau primele experiente sexuale pe vremea cand taticii astia luau premii la Golden Drum. Sa va fie rushine.

claudiu dobrita
acum 16 ani
Ei, asta zic si eu o limba la momentul potrivit. Brava! A, si daca citesti titlul, e vorba de legendele publicitarilor, nu ale publicitatii. Asta numai daca citesti.
Garda De Fier
acum 16 ani
Mai scrie si "grupul creativilor recunoscuti", Plastilina. Cine si cand l-a recunoscut pe Dobrita? Ce premii a luat asta? Dl. Munteanu a primit cartea de mebru al acestui grup dupa o singura campanie pe care nici n-a facut-o domnia sa?

PS. Intuitia feminina imi mai sopteste ca titlul era un joc de cuvinte. Asta numai daca gandesti :))



Branded


Related