Saatchi & Saatchi a dezvoltat campania de lansare a noului model Toyota Auris

Campania de lansare a noului model Toyota Auris a fost dezvoltata de Saatchi & Saatchi si vine in continuarea celor derulate anterior de la inceputul anului pentru Toyota Yaris, NG Corolla si Lexus. Potrivit unui comunicat al agentiei, Toyota Romania se numara printre clientii Saatchi & Saatchi ca urmare a unui parteneriat incheiat in anul 2000.

"Saatchi & Saatchi a dezvoltat o campanie de lansare agresiva, pentru crearea notorietatii si interesului pentru marca AURIS, utilizand TV-ul ca suport media principal, cu sustinere pe reteaua nationala de OOH, presa centrala si de specialitate, cat si comunicare la nivel de showroom-uri. Primul flight al campaniei are ca actor principal masina si invita consumatorii sa descopere "un nou inceput" in placerea, confortul si siguranta oferite de o aparitie absolut noua - TOYOTA AURIS, "accelerand" perceptia de "calitate superioara" - promisiunea principala a marcii TOYOTA", spune Carmen Barda, Account Director Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related