Ogilvy&Mather rebranduieste inghetata Napoca

Inghetata Napoca, brand existent in Romania inca din anii '60 iese la lumina cu o noua campanie produsa de Ogilvy&Mather. Spotul TV, care a aparut deja pe posturi, va fi urmat in vara de o campanie neconventionala, care va cuprinde doua componente: outdoor si internet.

Ideea creativa in jurul careia este construit spotul TV "Nostalgia" este aceea ca inghetata Napoca face parte din amintirile copilariei, alaturi de painea cu unt si gem de prune, de tricourile cu "Cutezatorii" sau de bicicleta "Pegas".
"Prin acest spot TV am incercat sa construim identitatea brandului punand accent pe nostalgia copilariei, pe latura emotionala, lasand in plan secundar beneficiul functional, gustul bun al inghetatei", spune Daniela Dorca, Brand Manager Napoca

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related