Doi creativi noi la GMP

GMP are doi membri noi in departamentul de creatie: Bogdana Poptomas si Maria Ionescu.

Conform informatiilor primite de la agentie, Bogdana este noul Art Director al echipei de creatie GMP. Are 27 de ani, este absolventa a Universitatii de Arte si Design din Cluj Napoca si are un Master in Arte Vizuale. Bogdana a lucrat in Leo Burnett si Publicis, pe conturi precum Phillip Moris, OMV, Garnier, HP, Finansbank, DuPont si Sandoz. Despre acomodarea in noua agentie, Bogdana a declarat pentru IQads ca "M-am simtit foarte bine la GMP inca din prima zi. Am avut o senzatie de familiaritate care m-a facut sa ard foarte repede etapa de acomodare intr-un loc nou, cu oameni noi. Sper sa fac treaba buna aici si sa se dovedeasca a fi o alegere reusita de ambele parti."

Maria are 25 de ani si a intrat in echipa de creatie GMP in luna martie pe pozitia de Copywriter. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si si-a inceput cariera in publicitate la Tempo, unde a lucrat printre altele si pe contul Orange. Colegii spun despre Maria ca este hipnotica, timida, exotica, desteapta, iar ea marturiseste ca : "M-am bucurat sa gasesc la GMP un loc prietenos, cu oameni destepti si simpatici. Un loc unde n-ai nevoie de casti..."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related