Studio Café- o cafenea in alb si negru

La sfarsit de aprilie, intr-o atmosfera de spectacol, a fost lansata o noua locatie. Diferita, eleganta, pentru oameni cu gust si pofta de vorba. Evenimentul de lansare Studio Café a avut parte de un spectacol mai putin obisnuit: o sesiune foto live, cu "actori" pe masura: fotograf - Gabriel Hennessey, stilist - Ramona Voicu, make up artist - Mirela Vescan si Cleopatra Micu in calitate de hair stylist. La evenimentul au venit sa asiste la spectacolul de moda si sa bea o cafea: Cristina Cioran, Dana Sota, Maria Hohan, Razvan Ciobanu, Laurent Tourette, Luana Ibaka si reprezentanti mass media, de la cotidiane si reviste mondene.

Studio Café va fi de acum inainte locatia care va reuni cei mai buni fotografi romani si va gazdui cele mai frumoase dintre fotografiile facute de ei.

Cafeneaua, situata in centrul Bucurestiului cultural, in imediata apropiere a Bibliotecii Nationale si a Muzeului de Arta, inspira o atmosfera cosmopolita si minimalista. Albul si negru predomina, incepand cu peretii si mobilierul pana la obiectele de decor. Locatia este decorata in acest moment cu fotografiile alb-negru realizate de Gabriel Hennessey. Cele mai deosebite, setul de sase fotografii realizat in metroul din New York, sunt expuse in premiera in Romania si o au ca protagonista pe Otilia Aionesei, castigatoarea concursului Super Model Of The World.

Fotografiile din aceasta serie pot fi admirate doar la Studio Café, Gabriel Hennessey avand grija sa "innoiasca" cafeneaua si cu alte creatii in alb si negru. In curand vor putea fi admirate si fotografiile surprinse de Gabriel in cadrul spectacolului de lansare cu aer de studio foto.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related