Mercury Promotions devine Mercury360

Mercury Promotions devine de luna aceasta Mercury360, dupa un proces de rebranding inceput anul trecut, informeaza un comunicat al agentiei.
Noul slogan al agentiei este "Think results", iar la definitivarea brandului si la desenarea noului logo au lucrat cei de la Grapefruit.

"Momentul acesta reprezinta o asumare publica a rolului nostru de agentie integrata si o obligatie, auto-impusa, de a aplica abordarea 360 de grade ori de cate ori avem de rezolvat o problema a unui brand sau a unui marketer" afirma Radu Miu, General Manager Mercury360.

"Faptul ca am abandonat "Promotions" nu inseamna ca incetam sa facem lucrurile la care am dovedit ca ne pricepem pana acum. Dimpotriva, integram acest know-how intr-un set complet de competente intr-o viziune holistica, "cross-channels and cross-instruments" asupra marketingului si comunicarii", precizeaza Radu Miu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

robert zara
acum 16 ani
unde e? pe mercury360.ro?

de ce grapefruit? de ce nu limonade? papaya?



Branded


Related