Eu Alina. Martin Cine?

Eu OG. Tu cine? Este un schimb de replici care mi-a ramas intiparit in minte din copilarie, cand nu intelegeam prea multe din legile gravitatiei dar radeam de intamplarile neanderthalian-ului si ale sotiei lui in filmuletul de desene animate. Simplu, firesc si totodata plin de umor si de insemnatate. Ce legatura are acest lucru cu publicitatea? Teoretic, nici una. Practic insa am impresia ca asistam la o noua modalitate de a lega relatii intre un brand si publicul tinta. Si totul incepe cu inceputul. De la salut. De la prezentari…Eu Tuborg. Tu cine? Eu verde? Tu ce culoare? Eu transparent. Tu cum? Eu cu dop? Tu cu ce? Si de aici porneste totul. Sau se opreste din start. Pentru ca cine este certat cu verdele, opac si cu gatul gol nu o sa inteleaga niciodata in mod real opusul sau, iar intr-un final, in ciuda oricaror stradanii, doar eu OG si tu "Pe Aproape" vom face un grup strasnic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

bogdana marian
acum 16 ani
imi aminteste foarte tare de o reclama mai veche la electrocasnicele amica pe care voi, cei de la iqads, ati nimicit-o pe vremea respectiva: reclama cu norbert.

martin urmeaza cazul norbert aproape punct cu punct in demonstratie.

vedeti si voi care e adevarul. cred ca "amica" nu si-a facut loc in colectia de clipuri iqads. dar poate acum iqads o sa faca rost de ele de la headvertising.

Mirabela Manea
acum 16 ani
@bogdana26: Avem spotul Amica pe site, poate fi vazut aici http://www.iqads.ro/ad_3345
Mad Penguin
acum 16 ani
mie imi place martin. aspirational and all. pacat ca nu e roman
Dan B
acum 16 ani
cam are nume de urs Martin asta ... de ce nu i-au zis "Marin" sau "Marius" ?
Adrian Subtirelu
acum 16 ani
Ma gandesc ca vine de la Martin Strickland. Desi romanul nu are nicio legatura cu Tuborg. Doar o asociere intamplatoare.

Dar fiti mai atenti la mesajele neintentionate de tipul "numai paranoicii berau Tuborg" sau "daca bei Tuborg tampesti"!

constantin marin
acum 16 ani
afs martin este marin doar putin mai cizelat legatura cu tuborg este destul de mare doar pt asta sunt destui MARIN in companie si multi alti prieteni.ai dreptate cu ultima remarca.
irina constantin
acum 16 ani
...ba e roman toata ziua!

(vezi reclama la rompetrol/petrom - mereu uit - in care l-au pus sa tina in brate cartoane cu mesaje si sa nu clipeasca + o reclama la nu stiu ce banca, la nu stiu ce credit pt casa, in care e incredibil de amarat impreuna cu nevasta-sa)

florin acatrinei
acum 16 ani
un nou inceput pentru sectorul diy din romania via online


Branded


Related