Graffiti BBDO, finalista la New York Festivals 2007

Graffiti BBDO este finalista la New York Festivals 2007, sectiunea Design, Print & Outdoor, cu campania Dosarele Istoriei: Iwo Jima, JFK, Tien An Men Square. Castigatorii competitiei urmeaza sa fie anuntati in luna iunie in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Campania de printuri Dosarele Istoriei a fost dezvoltata de o echipa formata din: Ema Prisca - Creative Director, Mihai Gongu - Copywriter, Alina Zaharescu - Art Director.

New York Festivals este una dintre cele mai importante competitii de profil din lume care premiaza, de 50 de ani incoace, excelenta in comunicarea creativa. Festivalul este format din mai multe evenimente separate - sectiunile clasice devenind festivaluri independente. Jurizarea se realizeaza online de catre directori de creatie reputati din toata lumea. Toate lucrarile castigatoare la Design, Print & Outdoor Festival vor fi publicate in Anuarul de Publicitate al Festivalului de la New York.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Cosmin Simionescu
acum 16 ani
Bravo Mihai - meritul e DOAR al tau (numai al tau) si al artului - stim ca ai traditie in a fi mereu un winner! La mai multe victorii! Ai deja de doi ani reushite frumoase pe acest cont si beneficiarul ar trebui sa fie mandru de tine (si de art-ul tau)! Voi doi sunteti cei ce trebuie sa fiti laudati, si NUMAI voi! Felicitari Mihai! Felicitari Alina!
hana klive
acum 16 ani
Sa fim seriosi. Nu intotdeauna ceea ce este simplu este si frumos sau usor de inteles. Unii au darul sa prezinte in forme simple lucruri mari.

Voi insa nu aveti acest dar. Merite?

Andreescu Sorin
acum 16 ani
Gongu, Alina, Felicitari! Meritati un 10+ pt. ca aveti darul (si se vede asta) si harul (si se simte asta) sa prezentati nu numai lucruri mari in forme simple, dar si sa fiti cu mult deasupra unor astfel de provacari gratuite si nefondate, fara temei. Angela2010 e poate o impostoare - o incepatoare - o diletanta ce nu isi merita locul aici? ...dar sa nu ma las antrenat in mizeriile de genul asta, sunt doar comentarii ieftine si de prost gust, nu?

Cu Mult Mult Respect,

Adrian Sorin P.

Gongu Mihai
acum 16 ani
Noi toti stim asta ca DOAR Mihai trebuie ladudat aici - Da, asa este cu adevarat: meritul e DOAR al lui GONGU - stim toti asta prea bine, ca el si doar el are meritul si traditia in a fi mereu un winner! La mai multe victorii! Bravo GONGU tu ai deja de doi ani reushite frumoase pe acest cont. Felicitari Mihai! Felicitari Alina! Se tot aduna multi altii in jurul unui singur art - sau unui singur copywriter - si se lipesc pe langa ei in a culege laude - dar sunt laude NEMERITATE!


Branded


Related