McCann Erickson, agentia cu cele mai multe lucrari finaliste la New York Festivals

Agentia McCann Erickson are patru campanii finaliste New York Festivals - International Advertising Awards, fiind agentia romaneasca cu cele mai multe lucrari pe shortlist. Potrivit site-ului competitiei, celelalte agentii din Romania care au ajuns in finala sunt: Cohn & Jansen Ashley & Holmes, Graffiti BBDO, SC Generic Audiovizual SRL si TBWAMERLIN, fiecare cu cate o campanie inscrisa.

Campaniile finaliste, semnate de McCann, sunt: “Bookfest” la categoria TV/Cinema - Entertainment Promotion, spotul “Karate” (Entran) la sectiunea TV/Cinema - Medical Products, campania radio pentru Maggi (cu executiile “Churchill” si “Marilyn”) la categoria Radio - Foods, iar tot pentru Maggi este finalista campania de print (“Godmother”, “Jane”, “Mount Rushmore”) la Print - Foods.

“Noi avem traditie la New York Festivals, ne asteptam la ceva si in acest an. Surpriza placuta a fost numarul mare de lucrari nominalizate; si ne-a bucurat in special Bookfest, care a dovedit inca o data ca spoturile de copy bine facute pot depasi barierele lingvistice”, spune Alexandru Dumitrescu, Associate Creative Director, McCann Erickson.

Campaniile finaliste din partea celorlalte agentii sunt: “MMS World”, de la Cohn & Jansen Ashley & Holmes, “History In Brief” de la Graffiti BBDO, “Human and Insects” de la SC Generic Audiovizual SRL si “Deaths”, de la TBWAMERLIN.

Echipa TBWAMerlin, formata din Cristian Munteanu - Copywriter/Creative Director, Cornelia Motaianu si Catalin Rucareanu - Art Directori, impreuna cu studioul Carioca, au realizat fotografia finalista intr-o locatie speciala, folosind decoruri si costume create exclusiv pentru aceast proiect, semnat de unul dintre cei mai creativi clienti internationali ai retelei TBWA.

“Mainile sunt facute din ghips dentar pe schelet de sarma, coasele sunt in totalitate din lemn si au fost produse de armurieir specializati in arme de epoca, iar costumele au fost tratate chimic pentru a imbatrani materialul. Procesul de productie a durat aproape doua luni”, a declarat pentru IQads Cristian Munteanu, ECD TBWAMERLIN.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei festivitati de premiere ce va avea loc pe 14 iunie

New York Festivals este una dintre cele mai importante competitii de profil din lume care premiaza, de 50 de ani incoace, excelenta in comunicarea creativa. Festivalul este format din mai multe evenimente separate – sectiunile clasice devenind festivaluri independente. Jurizarea se realizeaza online de catre directori de creatie reputati din toata lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related