i-mode s-a lansat si in Romania

COSMOTE a lansat pe piata din Romania i-mode, un serviciu care ofera acces rapid la tehnologie prin intermediul datelor mobile si multimedia direct pe telefonul mobil. La conferinta de presa de ieri, in cadrul careia Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE Romania, impreuna cu Evangelos Martigopoulos, CEO COSMOTE Group si Takeshi Natsuno, Vice Presedinte NTT DoCoMo au prezentat noul serviciu, a fost prezent si Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.

i-mode este un serviciu usor de folosit, care permite utilizatorilor sa acceseze la viteze ridicate, cu ajutorul unor terminale mobile speciale, o varietate de continut tematic de pe 63 de site-uri oficiale. Utilizatorii COSMOTE au astfel acces la informatii utile precum stiri de ultima ora, prognoze meteo, horoscop, anunturi de angajare, date pentru calatorii, noutati despre evolutii economice si bursiere, isi pot descarca tonuri de apel sau imagini de fundal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related