Ziarul Compact a ales McCann Erickson

McCann Erickson a castigat pitch-ul de creatie pentru ziarul gratuit Compact Bucuresti, parte a trustului Ringier Romania. Potrivit unui comunicat al agentiei, printre responsabilitatile agentiei se numara dezvoltarea unei noi strategii de campanie, in timp ce serviciile de media vor fi acoperite de Universal McCann.

"Dupa perioada in care ne-am lansat cu succes, ne-am propus sa ducem Compact la urmatorul nivel. Impreuna cu o dezvoltare constanta de produs, va fi crucial sa ne bazam pe parteneri excelenti in marketing si comunicare: oameni tineri, urbani si la moda, ca multi dintre numerosii nostri cititori, reprezinta o provocare pentru orice profesionist in comunicare, si de aceea am ales ca "Agentia Creativa a Anului" sa fie agentia noastra", declara Marco Stettler, Executive Director, Free Newspaper Division.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related