GMP PR si Tempo, premiate la SABRE AWARDS

GMP PR si Tempo au obtinut fiecare cate un Gold la categoria "Public Education", respectiv "Crisis and Issues Management", in cadrul galei Sabre Awards, care a avut loc joi, 24 mai.

Potrivit unui comunicat, campania "Cand tu iti pierzi controlul, celalalt isi poate pierde viata", dezvoltata de GMP PR pentru Fundatia Sensiblu, a concurat cu agentii din UK, Spania, Germania si Polonia. Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR, a declarat ca premiul obtinut reprezinta "mai mult decat o recunoastere a unei agentii sau a unei campanii, este vorba de o recunoastere a industriei de PR din Romania. Cu 5 nominalizari si 2 premii, numele tarii noastre a fost strigat de 7 ori aseara pe scena de la Sabre. Am trait momente emotionante, datorate atat premiului cat si solidaritatii dintre echipele din Romania. Felicitari BDR Associates, Tempo si 2ActivePR pentru rezultate si fie sa avem cat mai multe astfel de succese!"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related