Felix Tataru (GMP): Campania pentru referendum l-a costat pe Basescu 550.000 de euro

Campania pentru referendum l-a costat pe Traian Basescu 550.000 de euro, dintre care 100.000 de euro au fost platiti de seful statului, iar restul de PD, a declarat, intr-un interviu publicat vineri, in "Cotidianul", Felix Tataru, directorul agentiei GMP, care s-a ocupat de campania lui Basescu.

"Cand am facut fee-ul, impreuna cu colegii mei, am tinut cont de faptul ca lucram de atatia ani, am tinut cont de faptul ca nu o sa fie o campanie atat de complexa, cum a fost alta data, si a fost un fee decent pentru ambele parti, care, de altfel, a si fost platit", a declarat, pentru "Cotidianul", Felix Tataru, directorul general al agentie GMP. "Noi am avut un contract cu el (cu Traian Basescu - n.red.)si un contract cu PD. Si deja contractul cu el s-a achitat, aproape 100.000 de euro, si din cel cu PD, vreo 450.000 de euro, mai au o factura de plata. Au fost foarte seriosi. Nu din campanii electorale, care se intampla o data la nu stiu cati ani, traieste GMP-ul", a declarat Felix Tataru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Daniel Tanasuc
acum 16 ani
Felix Tataru de ce folosesti mizerii de astea, cu victimizarea lui Basescu? Nu ti-a fost jena de tine, sa folosesti doza de mila a acestui popor pentru lucrurile tale josnice. Ti-as spune ceva mai dus, dar ma abtin.


Branded


Related