Publicitatea neconventionala castiga teren

Ultima batalie se da in magazine
Odata cu expansiunea Modern Trade-ului s-a creat mediul propice transmiterii mesajului publicitar, cu costuri mici in comparatie cu ce insemna pana acum acelasi tip de actiune in Traditional Trade. Modern Trade-ul a adus atat esteticul, modul centralizat de lucru, cat si traficul pe care pana mai ieri il puteai atinge doar daca erai sponsorul unui concert pe stadion.
Nicoleta Padure, General Manager Cupon Pro

Pana mai ieri, o actiune in store presupunea un promoter la raft care impartea flyere si eventual oferea cateva informatii despre produsul respectiv; astazi, lucrurile au evoluat si producatorii folosesc un intreg arsenal - de la standuri branduite pentru degustari, sampling-uri de produs, inmanare de premii prin diverse tombole sau instant, pana la mascote, diverse tipuri de branding in magazin si pe plasme speciale, unde ruleaza spoturi publicitare sau informatii despre diverse promotii care se desfasoara in acel moment in magazin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related