URSUS te invita sa-ti sarbatoresti succesele la URSUS FEST

Timp de trei zile, intre 1 si 3 iunie, URSUS organizeaza la Cluj URSUS FEST- un eveniment-spectacol cu totul inedit. Cei care vor sosi la Cluj se vor putea bucura toata ziua de programul special pregatit pentru ei: pentru glumeti, pentru sportivi si pentru petrecareti. URSUS FEST va aduce spectacole in premiera, concerte cu trupe consecrate, divertisment de calitate si cea mai buna bere romaneasca.

Ziua de 1 iunie va fi dedicata "divertismentului inteligent", cu un show extraordinar al grupului Divertis, dar si cu prestatii live ale trupelor invitate, Timpuri Noi si Omul cu Sobolani.

Pentru a doua zi de distractie, URSUS a pregatit un campionat de streetball profesionist cu studentii facultatilor din Cluj si de la cluburile de baschet locale. Surpriza zilei va fi un spectacol sustinut in premiera in aer liber de catre Romanian Golden Team, o echipa "de aur" formata din fosti campioni olimpici si mondiali la gimnastica. Corina si Class vor incheia a doua zi de distractie cu un concert live.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related