Dunlop Adhesives lanseaza un nou suport online pentru utilizatorii DIY

Dunlop Adhesives, specialistul numarul 1 in Marea Britanie in producerea, dezvoltarea si comercializarea adezivilor pentru gresie si faianta a lansat un nou website (www.bal-adhesives.co.uk/dunlop/index.html) care pune la dispozitia utilizatorilor filme demonstrative de tipul "how to". Lansarea website-ului vine ca suport al campaniei de re-branding a gamei de produse Dunlop Adhesives inceputa in cursul lunii aprilie in Marea Britanie, urmand sa fie demarata si in Europa de Est la inceputul anului viitor.

"Dunlop Adhesives s-a remarcat intotdeauna prin inovatie - atat in dezvoltarea produselor, cat si in crearea ofertelor pentru utilizatori. Noul website este o dovada a ambitiei noastre de a depasi noi limite pe piata hypermarketurilor DIY (Do It Yourself), a comerciantilor de materiale de constructii si a retailerilor din piata de gresie si faianta." a afirmat Alex Underwood, Product Manager la Dunlop Adhesives.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related