Inca un plus pentru FRIENDS Advertising

Walmark Romania a avut incredere in potentialul creativ al FRIENDS Advertising: dupa un pitch intre 3 agentii, desfasurat in toamna anului trecut, compania farmaceutica ceha aflata in expasiune in Europa Centrala si de Est a ales FRIENDS Advertising pentru primul sau proiect de creatie derulat in Romania.

Este vorba despre campania publicitara pentru MemoPlus, un supliment nutritiv care imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria. Intreaga campanie se deruleaza in jurul sloganului "MemoPlus - Iti merge mintea."

Spotul, finalizat pe parcursul lunii aprilie, a fost scris de Dinu Panescu (Senior Copywriter) si asistat de Vlad Molico (Art Director), realizat impreuna cu Carter Film (Adrian Moldovan, Bobolan, Panavision) si filmat de Titus Munteanu (regie) - Oleg Mutu (imagine).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related