Sectiunea Press, cea mai vanata de romani la Cannes

Romania a inscris 43 de lucrari la Festivalul de Publicitate de la Cannes, provenind de la 13 agentii autohtone, cele mai multe inscrieri fiind la categoria Press (17). In clasamentul agentiilor conduce grupul Leo Burnett, cu 13 entry-uri, urmat de McCann Erickson, cu 8 inscrieri.

"2007? Un an revolutionar: 43 de entry-uri la categorii variate (in sfarsit a dat roade pr-ul intensiv pe care l-am facut in favoarea Directului, Mediei Creative, outdoor-ului sau nisei radio). Aproape 60 de delegati - cu 20 mai multi decat anul trecut. O echipa de oameni de presa pasionati in mod autentic de comunicare, si un numar mult mai mic de indivizi deghizati in condeieri sau delegati, avand precisul scop de a face shopping sau turism festivalier, sub pretextul Cannes Lions", a declarat Teodora Migdalovici, ambasadorul festivalului in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related