„Milioane de oameni, milioane de copaci”

17.638 voluntari au plantat in trei luni 147.332 copaci si 96.513 plante
Prima Editie a Programului de Responsabilitate Sociala pentru protectia mediului „Milioane de oameni, milioane de copaci”, initiat de Fundatia PRAIS, s-a incheiat. La nivel national, s-au inscris in program: 114 companii, institutii, organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, care au plantat in numai 3 luni 147.332 copaci si 96.513 plante prin actiunile a 17.638 voluntari.

United Nations Environment Programme (UNEP) si-a manifestat formal sustinerea fata de aceasta miscare nationala, sigla acestei reputate institutii internationale fiind prezenta in proiectul „Milioane de oameni, milioane de copaci”, incepand cu urmatoarea editie.
Ceremonia de Premiere, care a avut loc astazi (ieri, n.r.) la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brancusi, s-a bucurat de prezenta unor inalte oficialitati: Excelenta Sa Domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei, Excelenta Sa Domnul Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile si Excelenta Sa Domnul Donato Chiarini, Ambasador, Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, care au decernat cele mai importante trofee.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related