Castigatorii Galei Societatii Civile - editia a V-a

Proiectul "Verde cine n-are, pierde!", al Asociatiei "Salvati Dunarea si Delta - "Academia Catavencu" si proiectul "Banii si Bugetul", al Junior Achievement Romania, au castigat "Marele Premiu" la Gala Societatii Civile, editia a V-a.
Au mai fost nominalizate pentru "Marele Premiu" si proiectele "Petrila - periferia culturala europeana" al Societatii Culturale Conditia Romana si "Centrul de asistenta sociala si ingrijire la domiciliu pentru varstnici", al Fundatiei Solidaritate si Speranta.

Editia din acest an a Galei Societatii Civile a luat sfarsit. Millenium Communications fost onorata sa premieze si recunoasca pentru a V-a oara spiritul civic. Din cele 118 proiecte inscrise in competitie au fost declarate castigatoare 12 proiecte pentru premiile pe sectiuni, au fost acordate 22 de mentiuni si 6 premii speciale extraconcurs. Editia a V-a a Galei Societatii Civile a stabilit pentru prima oara in istoricul ei doi Mari Castigatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related