Scala JWT isi intareste departamentele de Media, Client Service si Planning

Pentru a intari resursele agentiei in beneficiul Clientilor sai, Scala JWT a angajat un planner, Armand Dragu, un media executive, Lucian Fatu si un account executive, Camelia Anghel.

"Am cautat in ultimele cateva luni sa intarim resursele agentiei. Ei sunt doar primii tineri talentati pe care i-am recrutat", spune Matthew Dezzani, Managing Partner. "Sunt foarte fericit ca ni s-au alaturat si nu cred ca va dura mult pana cand si Clientii se vor arata la fel de incantati", a continuat.
Armand a inceput sa lucreze ca account planner la Leo Burnett si Starlink, iar dupa un an a devenit planner la Semeniuc Consulting. Armand detine insight-uri valoroase despre consumatorul roman. Citeste literatura romana si internationala de specialitate, face alpinism, kick-boxing si arte martiale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related