Orange Romania si Leo Burnett - la prima campanie impreuna

Orange Romania si Leo Burnett au lansat, la sfirsitul lunii mai, prima campanie de comunicare dezvoltata impreuna. Conceputa pentru a continua stilul de comunicare Orange, campania "Orange Young" a adus o premiera ca productie realizata in Romania - tehnica "stop - frame".

"Suntem foarte fericiti ca putem arata primele rezultate concrete ale colaborarii Leo Burnett cu Orange Romania, dupa ce anul trecut am inceput sa lucram cu Orange Moldova. Orange este liderul pietei de telecomunicatii din Romania si unul dintre cele mai interesante, apreciate si bine conturate branduri internationale. Campaniile Orange reusesc in intreaga lume sa scoata la iveala ce este mai bun si mai frumos in fiecare dintre oamenii care le urmaresc si va fi o mare bucurie, dar si o continua provocare pentru agentia noastra sa creeze astfel de campanii" a declarat Roxana Dumitru, Managing Director Leo Burnett & Target.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related