The Advertising Dudes

Idea Forum i-a adus la Bucuresti pe cativa din cei mai importanti oameni cu idei ai momentului. Timp de doua zile, fie ca erai din agentie sau de la client, puteai sa-i vezi vorbind in fata ta pe Russell Davies, Keith Lewin, Faris Yakob, Iain Tait sau Chris Jackson, asta pe langa oameni de marketing si publicitate autohtoni, printre care Bogdan Naumovici, Serban Alexandrescu, Catalina Cernica sau Cristofor Iosub. Prima zi a fost una de prezentari maraton, de la 9 dimineata la 7 seara, a doua fiind rezervata workshop-urilor. You Tube-ul a fost si de data asta personajul principal, in aproape fiecare prezentare fiind macar o referire si un filmulet de acolo, tonul a fost relaxat, vorbitorii cu chef de glume, iar, cum era si normal, ideile noi nu au intarziat sa apara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related