New York Festivals si-a premiat in mod oficial castigatorii

DDB Vancouver, DraftFCB New York/Paris, Leo Burnett Chicago, Scholz & Friends Berlin si Vegaolmosponce Buenos Aires sunt marii castigatori ai festivalului de la New York de anul acesta.

Pe site-ul oficial al festivalului pot fi gasite toate rezultatele competitiei. Astfel, la sectiunea "Grands", dedicata celor mai importanti castigatori din festival, premiul Grand Award: Television a revenit agentiei Vegaolmosponce din Buenos Aires, pentru spotul "Shower/Fishes", realizat pentru brandul Axe. La radio, premiul Grand Award a fost acordat agentiei DDB Canada pentru spotul radio "Koala/Platypus/Shrew", realizat pentru Vancouver Aquarium. Premiul pentru cea mai buna campania outdoor a fost acordat agentiei Scholz & Friends din Berlin pentru campania "The Wrong Working Environment Campaign", realizata pentru Jobsintown.de. Agentia DraftFCB din New York si Paris a castigat la categoria design cu campania "Moto Colors", pentru Motorola, iar Leo Burnett Chicago la categoria print, pentru campania "Blown Away" realizata pentru Mercedes-Benz SLK.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 16 ani
Pentru "dosarele Istoriei" Meritul este DOAR (si strict numai) a lui Mihai Gongu - Senior Copywriter, Alina Zaharescu - Senior Art Director. DOAR aceasta este echipa castigatoare! si asta SI pt ca proiectul a fost inceput cu mai bine de un an in urma - cand a avut (tot asa) un succes foarte de mare. Bravo Mihai, Bravo Alina!

Erata: "Echipa de creatie care a dezvoltat campania de printuri pentru Dosarele Istoriei este formata din:Mihai Gongu - Senior Copywriter si Alina Zaharescu - Senior Art Director." ...si atat! Respect!



Branded


Related