Adobe celebreaza filmul la Festivalul International Cannes

San Jose, California - Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a anuntat recent ca sponsorizeaza Pavilionul American la Festivalul de la Cannes, cel mai mare festival de film care se desfasoara in perioada 11-22 la Cannes, Franta. Ca si dovada a devotamentului fata de comunitatea filmului, Adobe va gazdui prezentari de tehnologie si paneluri de discutie pe suport digital de inalta definitie (HD) care vor fi conduse de profesionisti in post productie si tehnica de animatie.
"Adobe este mandru sa contribuie la Festivalul de Film Cannes, un eveniment cu reputatie mondiala pentru creativitatea prezentarilor, inovatii si cele mai bune productii", a declarat Bryan Lamkin, senior vice president al Digital Imaging si Video Products la Adobe. "Sponsorizarea Pavilionului American la Cannes ne ofera posibilitatea de a onora producatorii de filme si de a-i sprijini pe cei in devenire care isi vor prezenta munca aici."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related