Back to unreality - Cum functioneaza mintea consumatorului

Imaginatie sau originalitate? Problematica centrala a seminarului sustinut de agentia engleza G2 in a doua zi a festivalului de publicitate de la Cannes, prezentata de Peter Thompson, CEO pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) trateaza relatia dintre agentie si consumator la nivel afectiv si cognitiv.

Creativitatea nu mai exista doar prin idei inteligente si o prelucrare high-end. Ideile creative generate de agentii sunt contextualizate - de la mediul din care creativii se insipra, pana la momentul in care brandul se "conecteaza" cu consumatorul.

"Publicitatea din momentul asta trateaza, in primul rand, modul in care stimulam imaginatia consumatorului, cum il angajam, implicam in aprecierea brandului", spune Thompson.
Iar daca esenta creativitatii nu s-a schimbat de la inceputurile advertising-ului, tot mediul de
comunicare a trecut prin diverse revolutii si evolutii de-a lungul timpului. Pentru Thompson, aceste schimbari se reflecta si la nivelul consumatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related