Publicis semneaza noua campanie Fulga

Albalact a lansat impreuna cu Publicis o noua campanie de comunicare pentru Fulga, care isi propune sa intareasca notorietatea brandului Fulga cu intreg portofoliul sau de produse, informeaza un comunicat 2activePR.

In plus, campania introduce elemente rationale, eclipsate in vechile spoturi de argumentele emotionale si de personalitatea fascinanta a vacutei jucause, unica in panoplia marcilor romanesti, se mai arata in comunicat.

Agentia Publicis se ocupa de imaginea brandului din luna aprilie a acestui an, atunci cand a castigat licitatia organizata de Albalact.

Publicis a reusit sa castige competitia - in care au intrat trei agentii de publicitate importante - datorita unui concept care s-a evidentiat atat prin creativitate, cat si prin atingerea cerintelor clare ale brief-ului.
"Publicis este o agentie cu un solid input strategic si stim ca va aduce un nou suflu marcii Fulga", spune Alexandra Rusu, managing partner la MGT Business Services si consultant de marketing pentru Albalact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related