Dana Nalbaru si Dragos Bucur vor alerga impotriva obezitatii

Dana Nalbaru si sotul ei, Dragos Bucur, au decis sa se implice activ in cadrul campaniei "Iunie - luna impotriva obezitatii", o initiativa a programului educational ReductoStart. Dupa ce au luat parte la toate actiunile acestei campanii, pentru a sustine un mod de viata sanatos, vor participa la "Cros-ul impotriva obezitatii" organizat pe 23 iunie. Startul crosului se va da la ora 09:00 din alveola de pe Soseaua Kiseleff pe traseul Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Sos. Kiseleff.

"In momentul in care am aflat despre aceasta initiativa, decizia de a ne alatura in aceasta lupta impotriva obezitatii a venit natural. Atat eu, cat si Dragos ne-am implicat in aceasta campanie pro-bono, pentru ca scopul campaniei "Luna Impotriva Obezititii" este mai presus decat orice alta rasplata. Ca orice parinte, ne dorim tot ce e mai bun pentru fetita noastra. Printre care si un stil de viata sanatos." a declarat Dana Nalbaru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related