Brenac lanseaza noul lapte proaspat cu ajutorul Starlink

Campania de lansare a laptelui proaspat ambalat la cutie, marca Brenac, are ca punct central un nou spot, semnat Starlink, acesta fiind difuzat pe noua canale TV. Potrivit unui comunicat de presa The Practice, spotul TV a pornit de la ideea ca Brenac este cea mai la indemana solutie pentru a avea lapte proaspat in fiecare zi.

Spotul prezinta o vacuta de apartament, care trebuie plimbata ca pe un catel in fata blocului, urcata zilnic pe scari si tinuta in sufragerie, langa canapea. Despre filmarile pentru spot, echipa Starlink a declarat: "Era de asteptat sa avem o filmare dificila, mai ales ca vaca e un animal greu de dresat. Personajul din spotul nostru se numea Uica si "a venit" de la Brasov special pentru filmare. Ne-am imprietenit rapid, dar am avut insa si mici neplaceri, pentru ca de ce ne temeam nu am scapat ("nevoile" ei, care nu au intarziat sa apara, chiar de mai multe ori). Dar pana la urma vacuta a fost cooperanta si lucrurile au mers foarte bine".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related