Noul Bonux 2in1 Natura a decorat parcul Cismigiu cu levantica si musetel

Aproximativ 400 de metri patrati din Parcul Cismigiu au fost decorati cu plantele care alcatuiesc ingredientele noului detergent Bonux 2in1 Natura Relax: levantica si musetel. Suprafata decorata astfel se afl a langa foisorul din parc, astfel incat trecatorii se pot bucura de parfumul de levantica in timpul plimbarilor prin parc. Plantarea fl orilor a fost pregatita pentru evenimentul de lansare a doua produse noi: Bonux 2in1 Natura Relax cu levantica si musetel si Bonux 2in1 Natura Energy cu aloe vera si iasomie. Cei doi tergenti au fost lansati pe piata din Romania in luna iunie.

„Am dorit sa introducem consumatorii in atmosfera pe care o creeaza noul Bonux 2in1 Natura. Am ales varianta Bonux 2in1 cu levantica si musetel pentru ca aceste doua plante sunt mai usor de recunoscut si de remarcat decat aloe vera si iasomie”, a spus Camelia Sur, External Relations Manager la Procter&Gamble Balkans, producatorul detergentilor Bonux.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related