Peste 500 de participanti au luat startul la "Maratonul DHL Stafeta Carpatilor" in scopuri caritabile

DHL International Romania, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, a organizat cea de-a treia editie a "Maratonului DHL Stafeta Carpatilor". Peste 500 de participanti au luat startul la competitie pe traseul Predeal - Paraul Rece - Rasnov - Poiana Brasov alaturi de vedete autohtone, contribuind astfel la achizitionarea unei masini de tiparit in alfabetul Braille precum si la imbunatatirea conditiilor existente in saloanele pentru copii ale Spitalului de Oncologie din Bucuresti.

Competitia, sustinuta in fiecare an de campioana olimpica romana Violeta Beclea Szekely, s-a adresat publicului larg si mediului de afaceri deopotriva, companiile fiind invitate sa participe fie prin echipe proprii, fie prin acordarea de sponsorizari altor echipe. Participantii au avut posibilitatea de a concura in echipe-stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual - semimaraton (21 km) sau pe intregul traseu (42,195 km).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related