BrainTV incepe sa emita(doar pentru oamenii inteligenti)

In urma testului de selectie, noul post de televiziune online BrainTV - "televiziunea pentru oameni inteligenti" a strans in cinci zile o audienta de 10.000 de persoane. Din fericire, acestia nu privesc telenovele si se enerveaza instantaneu atunci cand aud manele. BrainTV - televiziunea pentru oameni inteligenti, va fi lansata miercuri, 27 iunie, ora 20.00 la Anaid Art Gallery in prezenta jurnalistilor de profil, a bloggerilor si a oamenilor din industria de publicitate. La eveniment vor participa in calitate de invitati speciali membrii formatiei Slang.

In cadrul evenimentului, Emi Gal directorul BrainTV va anunta castigatorul premiului de 1000 de Euro. "Ideea de a propune un test de selectare a audientei s-a dovedit una foarte profitabila: 10.000 de persoane inscrise in doar cateva zile. Aceasta audienta este un capital important, pe care intentionam sa il marim in urmatoarea perioada prin mentinerea programelor la un nivel premium. Acest lucru dovedeste ca in Romania exista inca suficiente persoane care sa aprecieze altceva decat telenovele, emisiuni lacrimogene si muzica de o calitate indoielnica " - Emi Gal, managing director BrainTV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related