McCann semneaza campania pentru revista BIZ

McCann a lansat noua campanie de publicitate pentru revista BIZ, sub sloganul "Vrei sa fii mereu primul". Campania va rula timp de 2 luni de zile pe majoritatea canalelor media - TV, radio, presa, outdoor si Internet.

Cele 2 spoturi TV - "Sala de nasteri" si "Dormitorul" - au fost filmate in aceeasi zi in studiourile de la Multimedia Est cu Radu Muntean - regizor, Tudor Lucaciu - director de imagine, si Dragos Valcu - producator.
Adrian Botan, director de creatie McCann/ Creative Services: "A fost o productie destul de dificila pentru ca a trebuit sa facem totul intr-o zi: sa procream si apoi sa nastem. De fapt am hotarat sa investim mai mult in decor si in actori si de aceea am comprimat cele doua spoturi intr-o zi lunga de filmare. Iar rezultatul se vede."
Imaginile folosite in machetele de presa au fost realizate de studioul Carioca si vor aparea si in cadrul campaniei de outdoor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related