Chill your summer!

Pepsi te invita sa descoperi o noua posibilitate de a te racori: Pepsi Chill in editie limitata. Destinat zilelor toride care ne asteapta in aceasta vara, Pepsi Chill cu aroma de caramel cola este pregatit sa ne racoreasca.

Pepsi are o traditie in ceea ce priveste inovatia, atat in ceea ce priveste comunicarea cat si produsele. In fiecare an, Pepsi vine cu o surpriza, o cola cu o aroma surprinzatoare si adecvata sezonului. Pepsi Chill se pozitioneaza ca fiind cea mai racoritoare cola si este un produs special de vara, care se va gasi in magazine doar in acest sezon.

"2007 a fost anul suprizelor oferite de PepsiCo romanilor. Dupa spectaculoasa lansare a noii platforme de comunicare Pepsi, care pune consumatorul in prim plan, acum oferim consumatorilor din Romania un produs unic, atat din punct de vedere al gustului cat si al calitatii acestuia. Prin lansarea Pepsi Chill, PepsiCo a dovedit inca o data faptul ca este una din cele mai inovatoare companii, care se adapteaza dorintei de varietate a publicului oferindu-i posibilitati nelimitate. Sunt convins ca romanii vor indragi noua bautura racoritoare si ca in locul unei veri toride vor avea o vara racoroasa cu Pepsi Chill!" a declarat Calin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related