Mercury360 cu forte proaspete

Un Manager de department, un creativ si un account intaresc agentia recent repozitionata.

Claudia Cochina (34) - este noul Manager al departamentului de Consultanta pe proiecte institutionale la Mercury360. Claudia vine la Mercury360 de la Teatrul National Bucuresti unde a detinut timp de peste un an pozitia de Director de Comunicare si PR. La Mercury360 Claudia va coordona toate proiectele de comunicare si consultanta in proiecte publice, avand drept "clienti" principalele ministere si autoritati care desfasoara campanii de comunicare impreuna cu Mercury360.
Licentiata in Litere si detinand diplome de MA in Studii Culturale (British Council) si MA in Comunicare (la MCGill University, Montreal), Claudia si-a construit o cariera in comunicare si in domeniul consultantei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related