Scala JWT are 2 Joint Creative Chiefs

Scala JWT i-a numit, de curand, pe Gabriela Dobre si Bogdan Gheorghiu in functia de Joint Creative Chiefs. Fiecare dintre ei conduce un grup de creatie si are sarcina sa dezvolte resursele creative ale agentiei.

"Bogdan si Gabriela se vor completa perfect si vor face treaba buna - amandoi sunt talentati, incantati de noile atributii pe care le-au primit si gata sa-si conduca echipele. Am incredere in amandoi si le voi fi alaturi in drumul spre succes", spune Matthew Dezzani, Managing Partner.

"Suntem nerabdatori sa acceptam noua provocare si suntem gata sa ne adaptam acestor schimbari pozitive", adauga Bogdan Gheorghiu.
"Pentru ca avem oameni talentati in echipe, sunt sigura ca tot ce va urma va fi foarte incitant. Nici unuia dintre noi nu-i este frica de munca, ci de mediocritate", spune Gabriela Dobre.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related