Leo Burnett a desemnat castigatorii Cannes Predictions 2007

Ca in fiecare an, dupa decernarea premiilor la sectiunea Film din cadrul Cannes Lions, cel mai important festival de advertising din lume, Leo Burnett face cunoscuti castigatorii evenimentului Cannes Predictions.

Castigatorul editiei Cannes Predictions din acest an este Cosmin Canteri, Implementation Manager la Grey Worldwide Romania. Premiul pe care il primeste Cosmin este participarea, alaturi de delegatia Leo Burnett, la Festivalul de Publicitate Golden Drum care va avea loc in perioada 14-19 octombrie la Portoroz, Slovenia.

De asemenea, Leo Burnett Romania a premiat si primii 10 castigatori care au votat pe site-ul www.leoburnett.ro/cannespredictions cu cate un DVD continand spoturile Cannes Predictions 2007.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related