Pentru al treilea an consecutiv Leo Burnett Romania este finalista la Clio Awards

Leo Burnett Romania se regaseste pentru cel de-al treilea an consecutiv in finala celui mai prestigios festival de publicitate din Statele Unite, Clio Awards.
Macheta de presa ˝Bicicleta˝ pentru Prigat este una dintre cele doua lucrari finaliste din intreaga lume in categoria Print - Bauturi Nealcoolice.

"Prigat confirma astfel pozitia sa de lider nu numai pe piata bauturilor necarbonatate, dar si in ceea ce priveste creativitatea reclamelor sale. Prigat ramane cel mai premiat brand romanesc la festivalurile de publicitate, ajungand pentru a doua oara in finala Clio Awards", precizeaza Bogdan Naumovici, Creative Director CEE al retelei Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related