Tempo Advertising dezvolta pentru Apla o campanie de 500.000 euro

Atlas Corporation a colaborat cu agentia Tempo Advertising la realizarea noii campanii de imagine pentru gama de produse Apla. Sub sloganul "Cand casele sunt triste, si oamenii uita sa zambeasca", campania isi propune o promovare diferita fata de celelalte produse din categorie, care abordeaza o comunicare axata pe calitatile produselor, se anunta intr-un comunicat al agentiei.

"Credem ca acest tip de abordare reuseste sa asigure o imagine proaspata brandului Apla si deschide un drum nou comunicarii de produs din aceasta categorie, reusind sa se departeze de linia clasica, trasata si urmata in mod surprinzator, cu doar mici diferente, de aproape toate brandurile din piata. Spotul Apla nu vorbeste doar despre produsele sale, ci despre oameni in primul rand, cu alte cuvinte: «Ai grija de casa ta, pastreaza-ti zambetul!»", a declarat Florina Necula director de marketing Atlas Corporation.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related