Industrial Advertising vrea sa valorifice industria prin comunicare

Agentia Industrial Advertising va initia anul acesta doua programe de comunicare menite sa puna in valoare industria romaneasca, informeaza un comunicat de presa.

Primul program consta intr-o serie de evenimente si expozitii pe teme industriale organizate in luna septembrie, in combinate industriale dezafectate si de mult uitate, din apropierea capitalei. Obiectivul este "intelegerea industriei prin asumarera trecutului si re-scrierea dezindustrializarii intr-o maniera creativa", dupa cum spun reprezentantii agentiei.

Cel de-al doilea program presupune promovarea proiectelor de performanta din domeniul industrial, si realizarea unui top al celor mai fezabile proiecte de retehnologizare.

"Ambele proiecte isi propun sa scoata comunicarea industriala din conventional si sa confere imaginii industriei acel element diferentiator care sa genereze incredere. Tacerea nu mai e un raspuns", a declarat pentru IQads Cornel Sima, Director Industrial Advertising.

Industrial Advertising este o agentie de publicitate infiintata in 2006, specializata in domeniul industrial si membra a Ars Advertising Group. Printre clientii agentiei se numara: Swisspor, Romstal, ButanGas, GrenWeee, Austrotherm, Chimcomplex, Ductil Steel, Petrotub Roman, Moeller Electric, Neptun Campina, Otel Inox Targoviste, PCC STEROM, Uztel si altii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related