Interpublic si Velti au creat o agentie de marketing pentru telefoanele mobile

Grupul de publicitate Interpublic, prezent si in Romania, si fostul furnizor de servicii tehnologice pentru marketing pe telefoanele mobile Velti au creat o agentie de marketing pentru telefoanele mobile, Ansible, in care vor lucra, pentru inceput, 17 persoane, informeaza miercuri Brandrepublic.com.

Ansible va oferi servicii de strategie, creatie si managementul campaniilor pe telefonul mobil pentru acele companii care vor folosi atat mesaje text, cat si elemente multimedia.

Agentia va avea sediul la New York, dar va lucra si in Europa si Asia.

Lansarea acestei agentii evidentiaza interesul din ce in ce mai mare asupra marketingului pe telefonul mobil pe care il acorda grupurile de publicitate, comenteaza Brandrepublic.com. In acest segment al pietei de publicitate se estimeaza cresteri semnificative in urmatorii ani, potrivit companiei de cercetare ABI Research, investitiile in publicitatea pe telefonul mobil vor ajunge de la 3 miliarde de dolari, cat este valoarea din prezent, la 19 miliarde de dolari in 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related