Vitrina Advertising devine partenera cu agentia vieneza Senft &Partner

Vitrina Advertising a incheiat parteneriatul cu Senft & Partner, agentie vieneza de PR, in momentul in care cele doua agentii au constatat ca au clienti care activeaza pe aceleasi domenii si care fie sunt prezenti deja in Romania, fie isi doresc in viitorul apropiat sa intre pe aceasta piata. Parteneriatul are ca scop dezvoltarea serviciilor de PR pentru firmele austriece interesate sa-si dezvolte afacerile in Romania sau care activeaza deja pe piata interna, se precizeaza in comunicatul agentiei romanesti.

"Senft&Partner are in principal clienti din domeniul constructiilor (producatori sau servicii), adica exact piata aflata in cea mai mare dezvoltare in prezent in tara noastra. Stiam de la ei ca foarte multi clienti au inclus pentru perioada imediat urmatoare intarirea businessului din Romania, deci si extinderea necesitatilor de comunicare. La randul nostru, avem pentru serviciile de PR mai multi clienti austrieci, din care cel mai important Kronospan Sebes, si suntem in tratative cu alte doua companii pentru a le oferi servicii de PR " afirma Renate Roca Rozenberg, PR Manager la Vitrina Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related