GAV Scholz&Friends Bucuresti lanseaza un nou spot TV pentru Sibiu - CCE 2007

Agentia GAV Scholz&Friends Bucuresti a realizat un nou spot in campania de promovare pentru Sibiu, Capitala Culturala Europeana. "MetARTmorfoza" va fi difuzat incepand de vineri, 20 iulie, pe canalele retelei publice de televiziune, precum si pe Realitatea TV, se anunta intr-un comunicat de presa.

Spotul reprezinta o continuare a primului clip de promovare, "Fabrikultura", pastrand acelasi personaj principal, care devine pe parcursul spotului parte integranta a orasului Sibiu.

"Campania de promovare a Capitalei Culturale se afla intr-o etapa de reenergizare. Noul spot central realizat pentru Sibiu - CCE 2007 va fi urmat de activitati de comunicare ce vor viza evenimente si proiecte de o deosebita importanta. Acestea vin sa completeze parteneriatul exceptional cu presa scrisa si audiovizuala, care, prin interesul si sustinerea aratate, au contribuit in mod vizibil la promovarea Capitalei Culturale", declara Sergiu Nistor, Comisar guvernamental pentru Sibiu - CCE 2007.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Diana Caracota
acum 16 ani
ne place
rebeca pop
acum 16 ani
Noul spot mi se pare mai autohtonizat,mai romanizat.Mie,primul spot nu imi spunea absolut nimic.Da,probabil ca publicul tinta este reprezentat de vizitatorii straini,doar ca si ei,din moment ce vin aici,cred ca isi doresc sa vada ceva autentic,si nu imagini ce au caracter international.

Anymay,acest al doilea spot incepe sa vorbeasca totusi despre noi.



Branded


Related