Propaganda repozitioneaza Paduden ca medicament impotriva durerilor menstruale

Agentia Propaganda anunta repozitionarea Paduden ca medicament impotriva durerilor menstruale printr-o campanie desfasurata pe mai multe medii: TV, presa scrisa, Internet si POSM.

In urma studiilor de piata realizate de agentie si de compania Terapia Ranbaxy, Propaganda a ales mesajul campaniei "Pana si cele mai puternice femei au nevoie de el", scotand astfel in evidenta intr-un mod foarte simplu beneficiul principal al produsului: inlatura durerile din perioada menstruala.

"Avem un parteneriat de lunga durata cu Terapia Ranbaxy, cu rezultate excelente pe mai multe marci din portofoliul companiei. Noul proiect Paduden se remarca prin executia curajoasa, bazata pe umor si prospetime, dar mai ales pe o strategie coerenta si elemente ce comunica direct cu publicul vizat de campanie. Suntem increzatori ca aceasta campanie isi va atingele obiectivele de marketing si va stabili o legatura directa cu publicul tinta" a declarat Adrian Tuluca - Director Executiv Propaganda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

laurentiu popa
acum 16 ani
Nici nu s-a uscat bine prafu pe Batmanul AD(D)VERITAS...

http://adsmirror.blogspot.com/2007/07/din-ciclul-pn-i-eroii-merg-la-wc.html

klau dia
acum 16 ani
Ce noroc pe capul femeilor ca s-a inventat paduden-ul!Altfel pozitia de super-eroine le-ar fi fost compromisa..pacat ca medicamentul scoate din schema de tratament sexul masculin, care, inainte de aceasta reclama se trata cu paduden pt banala durere de cap...acum sunt sigura ca un pacient de sex masculin , cu durere de cap, va refuza categoric sa i se dea ca tratament "padudena"!Ca deh, orgoliul nu o sa-i mai permita sa ia un medicament "pt. femei"...Astept o alta reclama de la firma in cauza care sa sustina si durerile barbatilor, fara a fi insa exclusivista...Pana atunci, dragi barbati, daca nu aveti dureri menstruale, lasati la o parte paduden-ul sau cumparati-l cat mai repede pt doamna, ca doar stim acum la ce e bun, nu?


Branded


Related