Contul de publicitate al Beck's va fi scos la licitatie

Beck's va organiza un pitch pentru administrarea contului sau de publicitate, spun sursele citate de catre Adweek. Ground Zero, agentia care a castigat contul in urma pitchului de anul trecut, nu va mai intra in competitie.

In luna noiembrie a anului trecut, InBev, detinatoarea Beck's, a semnat un contract de distributie exclusiva cu Anheuser-Busch din Statele Unite.

Desi cheltuia, in mod normal, aproximativ 40 milioane $ anual pe publicitate domestica, suma investita anul trecut de catre client in media americana a fost de 22 milioane $, conform Nielsen Monitor-Plus.

Inainte de agentia independenta Ground Zero, Beck's a lucrat cu Leo Burnett din Chicago, membra a Publicis Groupe. Sursele spun ca la pitch-ul organizat cu un an in urma au participat si agentiile Leo Burnett, Lowe si Bartle Bogle Hegarty.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related