Gillette trimite jurnalistii la Madrid

Concursul "11 metri...pana la Beckam!", organizat de Gillette Romania pentru toti jurnalistii microbisti din presa centrala, si-a desemnat castigatorul. Tudor Furdui, reprezentantul Televiziunii Romane, s-a dovedit cel mai talentat executant de lovituri de la 11 metri si a luat premiul cel mare: un week-end la Madrid unde va avea ocazia sa il vada pe David Beckham in actiune.

Astazi a fost de doua ori o zi fericita pentru Tudor. A castigat sansa de a-l intalni pe David Beckham la Madrid, chiar de ziua sa de nastere. Un cadou pe masura unei zile speciale!

Gillette Romania a organizat joi, 12 aprilie 2005, pentru toti jurnalistii pasionati de fotbal, o competitie care a pus la incercare abilitatile si talentul acestora de a marca de la 11 metri! Gillette a lansat acest inedit concurs sub umbrela promotiei "Marcheaza cu Beckham", campanie care se va incheia pe data de 15 mai a.c.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related